Wijzigingen
Vernieuwde interface

Beheer

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe websites en een daarmee samenhangende vernieuwde interface. Meer weten? Lees hier verder.

In onderstaand overzicht houden we alle wijzigingen in de vernieuwde interface bij voor het Beheer.

Algemeen

• Wijziging in het menu
    In het menu is het Beheer verplaatst naar de rechterkant en staat nu naast jouw gebruikersnaam.
  • Nieuwe lay-out van de pagina’s in het Beheer
    De lay-out van alle pagina’s in het Beheer zijn aangepast. De belangrijkste wijziging is dat het openen van een regel niet meer een nieuwe pagina opent, maar dat de details aan de rechterkant van de pagina worden getoond.

Suggestieroutes / Autoroutes

• Nieuwe zoekfilter toegevoegd op Overzicht suggestiesroutes / Overzicht autoroutes
    Op de overzicht pagina’s is naast een zoekveld ook een filterveld toegevoegd. Met dit veld kan je makkelijk filteren op Alle routes, Alleen routes voor alle bedrijven of routes voor een specifiek bedrijf.
  • Nieuwe opzet van aanmaken route of bewerken van route
    Voor het aanmaken of bewerken van een route hebben we de velden gegroepeerd. Daarnaast zijn er vragen toegevoegd om inzichtelijk te maken hoe een route verloopt. Onder het kopje Geavanceerd staan diverse kenmerken. Deze kenmerken kan je als voorwaarde mee geven in je route.

Download archief

• Wijziging bij het downloaden van het archief
    Via Download archief is het mogelijk om alle Pdf-bestanden in de Blue10 omgeving te downloaden. Het downloaden van het archief is niet meer op basis van factuurdatum, maar op basis van de importdatum.

Tags

• Beheren van tags
    Via Beheer > Tags is het mogelijk gemaakt om de tags te beheren. Het is op deze pagina mogelijk om tags te bewerken en te verwijderen. Meer weten? Lees hier verder.

Gebruikers

• Nieuwe opzet van aanmaken nieuwe gebruiker of bewerken gebruiker
    Het scherm voor het aanmaken of bewerken van een gebruiker is onderverdeeld in de kopjes basis informatie en bedrijven. Onder het kopje Basis informatie zijn drie nieuwe instellingen beschikbaar die voorheen onder de geavanceerde gebruikersrechten vielen:

• Is onderdeel van
    • Zoekrechten
    • Goedkeurlimiet (bij de basisrol Goedkeuren voor betaling)
  • Instellen van het goedkeurlimiet
    Bij gebruikers met rechten om documenten goed te keuren voor betaling, is het nu mogelijk om een goedkeurlimiet in te stellen. Standaard staat Alle bedragen aangevinkt. Wanneer je deze uit vinkt, is het mogelijk om een bedrag in te vullen als limiet.
    Meer weten? Lees hier verder.

Bedrijven

• Nieuwe opzet van aanmaken bedrijf of bewerken van een bedrijf
    Bij het aanmaken van een nieuw bedrijf doorloop je voortaan twee stappen. In de eerste stap vul je de basisgegevens in, zoals de naam van het bedrijf en het boekhoudsysteem. In de tweede stap vul je de overige instellingen, zoals de btw en codeer informatie.
    Het scherm dat je ziet in de tweede stap is ook zichtbaar bij het bewerken van een bestaand bedrijf.
  • Overzicht met gebruikers die toegang hebben tot het bedrijf
    Via de knop Toon gebruikers met toegang tot dit bedrijf opent een overzicht met alle gebruikers die toegang hebben tot het bedrijf. Je ziet daarnaast ook de rollen/rechten van de gebruiker.

E-mailinstellingen

• Veranderingen in aanmaken en wijzigen van e-mailadressen
    Klik op een regel om e-mailadressen aan te maken voor het betreffende bedrijf. Afhankelijk van de type documenten is het mogelijk om een e-mailadres aan te maken.
    De icoontjes in het overzicht hebben de volgende betekenis:

1. Het groene vinkje geeft aan dat er een e-mailadres actief is voor het betreffende bedrijf en type document.
      2. Wanneer er geen icoontje zichtbaar is, betekent dit dat het type document niet beschikbaar is voor het betreffende bedrijf. Het is dan ook niet nodig om een e-mailadres aan te maken.
      3. Een streepje betekent dat er nog geen e-mailadres is aangemaakt voor het betreffende bedrijf en type document.