Bekijk hier de

Blue10 webinars

Bekijk hier de webinars terug door in de groene balk te klikken op het onderwerp. Bij ieder webinar kan je via de tabbladen meer informatie vinden.

Live een webinar volgen?

Schrijf je hier in voor een webinar

Dashboard

In dit webinar vertellen we je over het Dashboard wat jouw meer inzicht geeft in de status van documenten. We vertellen over de mogelijkheden van dashboard, zoals het filteren, en wat je kan doen als er documenten ”blijven hangen”.

Lees meer over het dashboard in onze blog

Importeren & splitsen van documenten

Het is mogelijk om een document in pdf-formaat en/of een elektronische factuur (pdf met XML-bestand) te importeren en te verwerken in Blue10. Tijdens het webinar vertellen we meer over de mogelijkheden om een document te importeren en manieren om deze te splitsen en/of samen te voegen.

Lees meer over splitsen in onze blog

Boekingstemplates

Met een boekingstemplate kun je vooraf verschillende boekingsvoorstellen maken bij een bepaalde leverancier. In dit webinar vertellen we je meer over de voordelen van boekingstemplates en hoe je een boekingstemplate aanmaakt in Blue10.

Lees meer over boekingstemplates in onze blog

IBAN nummer check

In dit webinar vertellen we je over de IBAN nummer check. Met de IBAN nummer check kan Blue10 controleren of het herkende IBAN nummer op de factuur overeenkomt met het IBAN nummer dat staat ingesteld op de leverancier in het boekhoudsysteem.

Beheren van gebruikers

Voor iedere collega die facturen moet controleren, goedkeuren of boeken, is een gebruiker in Blue10 benodigd. Het is mogelijk om een onbeperkt aantal gebruikers aan te maken. Tijdens dit webinar vertellen we meer over het aanmaken van gebruikers, over de gebruikersrechten en beheren van toegang van gebruikers tot Blue10.

Bestellingen matchen en directe inkoopfacturen verwerken i.c.m. Exact Online

In dit webinar vertellen we je over het matchen van bestellingen en het verwerken van directe inkoopfacturen i.c.m. Exact Online in Blue10.

Lees meer over deze functionaliteiten in onze blog

Routes voor beginners

In dit webinar vertellen we je over de voordelen van routes en leggen we aan de hand van voorbeelden uit hoe routes o.b.v. gebruikers(rollen) ingesteld worden in Blue10.

Lees meer over routes in onze blog

Routes voor gevorderden

In dit webinar vertellen we je over de voordelen van routes en leggen we aan de hand van voorbeelden uit hoe routes op basis van inkooporder, project(en), kostenplaats(en) en kostendrager(s) ingesteld worden in Blue10 .

Lees meer over routes in onze blog

Verwerken van verkoopfacturen

We laten in dit webinar zien hoe het verwerken van verkoopfacturen werkt. Dit geldt alleen voor verkoopfacturen die niet in jouw boekhoudsysteem worden gemaakt.

Lees meer over verkoopfacturen verwerken in onze blog

Pakbonnen koppelen aan facturen

Binnen Blue10 is het mogelijk om pakbonnen en inkoopfacturen onafhankelijk van elkaar (in te scannen en) te verwerken. Tijdens het webinar vertellen we je meer over het verwerken van pakbonnen.

Lees meer over pakbonnen verwerken in onze blog

Kennissessie voor procesbeheerders

Ben je beheerder in Blue10 en wil je meer inzicht in de processen in Blue10?  Tijdens dit webinar vertellen we over diverse functionaliteiten die inzicht geven in diverse processen van Blue10. We vertellen onder andere over het afhandelen van foutmeldingen, het auditlog en het genereren van Excel rapportages over diverse processen.

Contract Management

In dit webinar vertellen we alles over de functionaliteiten en mogelijkheden van Blue10 Contract Management. We laten de eenvoud van het uploaden van contracten zien en vertellen meer over de verwerking van contracten. Daarnaast laten we zien hoe je door middel van slimme notificaties op de hoogte blijft van de te nemen acties met betrekking tot jouw contracten. Ook delen we meer informatie over de integratie tussen Blue10 Invoice Management en Contract Management.