Auditlog

Een voordeel van digitale factuurverwerking is het automatisch opbouwen van een audit historie. Dit is bijvoorbeeld handig als er een factuur is verwijderd en je wilt weten wie en wanneer dat is gebeurd. De Blue10 dienst houdt onder andere de volgende relevante wijzigingen bij in het auditlog:

• Het wijzigen en verwijderen van facturen;
  • Het wijzigen van gebruikersrechten;
  • Diverse andere zaken zoals routes en instellingen.

Waar kan ik het auditlog vinden?

Volg de volgende stappen in de Blue10 dienst om het auditlog te openen:

1. Ga naar Beheer en klik op Auditlog.
  2. In het Controle overzicht staan alle relevante wijzigingen. In het overzicht is terug te zien door wie en wanneer een actie is uitgevoerd.
  3. Met behulp van zoekfilters rechtsboven in is het mogelijk om bepaalde handelingen op te zoeken op basis van Alle tabellen en Alle actietypes.
  4. Klik op Filter om de zoekfilters uit te voeren en de gewenste gegevens te tonen.
Let op: Met de zoekfilters is het mogelijk om wijzigingen tot een maand geleden terug te zoeken. Wil je wijzigingen van langer dan een maand terugzoeken? Ga dan naar Beheer > Rapportages en download het rapport AuditlogLees in onze supportblog meer over de rapportages in Blue10.