Release notes
Blue10

In de release notes vind je een overzicht per kalendermaand van alle nieuwe functionaliteiten en opgeloste bugs in Blue10. Dit overzicht wordt aan het eind van elke maand bijgewerkt.

Let op: Bij de uitrol van onze software werken wij volgens de methodiek van ring-based deployment. Dat wil zeggen dat we stapsgewijs, per applicatieserver (W1 t/m 5 en EU1 t/m 5), wijzigingen doorvoeren en uitrollen bij klanten. Hierdoor kan het maximaal 5 dagen duren voordat de hieronder genoemde onderdelen uit de release notes daadwerkelijk beschikbaar zijn in jouw Blue10 omgeving.

Januari 2022

Nieuwe functionaliteiten

Geen updates beschikbaar. 

Opgeloste bugs

Vernieuwde interface 

  • Na het uitvergroten van een afbeelding in het Splitsscherm was het niet mogelijk dit scherm te sluiten. Middels een kruisje rechtsboven in het scherm kan je vanaf nu het scherm sluiten.
  • In het Valideerscherm was het niet mogelijk een negatief bedrag in te vullen. Je kreeg direct een foutmelding te zien na het invullen van een min (-) teken. Vanaf heden is het weer mogelijk een negatief bedrag in te vullen.
  • Na het klikken op de knop Open Facturen in NAV op de Documentdetailpagina werd een leeg pop up scherm geopend. Hierna werd de factuur in Navision geopend. Wanneer je op de knop Open Facturen in NAV klikt wordt voortaan direct Navision geopend zonder een lege pop up.
  • Gebruikers die gebruik maakten van een goedkeurlimiet konden geen vreemde valuta factuur goedkeuren. In dit specifieke scenario was er een bug in de wisselkoersberekening van de goedkeurlimiet van EUR naar de vreemde valuta. Het is vanaf heden weer mogelijk om een vreemde valuta factuur goed te keuren als je gebruik maakt van een goedkeurlimiet.  
Lees meer over de vernieuwde interface