Skip to main content

Release notes
Blue10

In de release notes vind je een overzicht per kalendermaand van alle nieuwe functionaliteiten en opgeloste bugs in Blue10. Dit overzicht wordt aan het eind van elke maand bijgewerkt.

Let op: Bij de uitrol van onze software werken wij volgens de methodiek van ring-based deployment. Dat wil zeggen dat we stapsgewijs, per applicatieserver (EU1 t/m EU4), wijzigingen doorvoeren en uitrollen bij klanten. Hierdoor kan het maximaal 5 dagen duren voordat de hieronder genoemde onderdelen uit de release notes daadwerkelijk beschikbaar zijn in jouw Blue10 omgeving.

Januari 2023

Nieuwe functionaliteiten

Exact Online

  • Wijziging bij het aanmaken van een leverancier via Blue10
    In het valideerscherm is het via Voeg een nieuwe leverancier toe mogelijk om een leverancier aan te maken in Exact Online. De velden in dit scherm zijn nu geordend op basis van gegevens voor het aanmaken van een leverancier en gegevens voor het aanmaken van een contactpersoon. Onder het kopje Contactpersoon gegevens zijn de velden telefoonnummer, e-mailadres en functienaam toegevoegd.

Opgeloste bugs

AFAS

  • Velden Btw code en Btw bedrag op codeerregel(s) afhankelijk van instelling Btw toestaan / Blue10 synchroniseert vanaf heden de instelling Btw toestaan op het grootboekrekening uit AFAS
    Tot op heden synchroniseerde Blue10 niet de instelling Btw toestaan op het grootboekrekening uit AFAS. Hierdoor was het verplicht om de velden Btw code en Btw bedrag op de codeerregel(s) in te vullen, ook al was de btw niet toegestaan. Blue10 synchroniseert nu de instelling Btw toestaan op het grootboekrekening uit AFAS. Wanneer de instelling in AFAS uitgevinkt is (Btw niet toestaan), dan worden de velden Btw code en Btw bedrag op de codeerregel(s) in Blue10 geblokkeerd. Deze velden hoeven dan niet worden ingevuld.

Januari 2023

Nieuwe functionaliteiten

Geen updates beschikbaar.

Opgeloste bugs

Geen updates beschikbaar.

Release notes 2022