Omschrijving van de functionaliteit

Met de Blue10 App is het altijd en overal mogelijk om een document (gedeeltelijk) te verwerken. De volgende stappen van het documentverwerkingsproces zijn mogelijk in de Blue10 App:

1. Snel en eenvoudig importeren van een document door deze te fotograferen;
2. Controleren en goedkeuren voor betaling van een document;
3. Terugzoeken en bekijken van een document met zoekfilters.

De Blue10 App is gratis te downloaden via:

Hoe werkt de functionaliteit?

Volg de volgende stappen:

1. Open de Blue10 App en login met de verschillende, bekende authenticatiemethodes. Let op: Heb je toegang tot meerdere Blue10 omgevingen? Klik dan de juiste omgeving aan.

2. Het Dashboard van de Blue10 App opent. In de Blue10 App is het volgende mogelijk:

1. Scannen: Via Scannen is het mogelijk om een document te importeren. Meer weten? Lees hier verder.
  2. To-do: Via To-do opent de lijst met documenten die bij jou als gebruiker liggen om te verwerken. Meer weten? Lees hier verder.
  3. Zoeken: Via Zoeken is het mogelijk om met zoekfilters snel een document op te zoeken in het archief en te bekijken voor meer details. Meer weten? Lees hier verder.
  4. Voorkeuren: Stel hier de gewenste taal in van de Blue10 App, geef aan of het gewenst is om afbeeldingen lokaal op te slaan na het uploaden of log uit.
  5. Wissel omgeving: Onder de gebruikersnaam staat de omgeving waarin is ingelogd. Klik op Wissel omgeving om in te loggen in een andere Blue10 omgeving (indien van toepassing).

Heb je hier vragen over?
Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.