Blue10 App

By mei 8th, 2019 No Comments

Er zijn verschillende manieren om documenten in de Blue10 dienst te krijgen: het handmatig uploaden via Importeren in de Blue10 dienst, mailen naar een e-mailadres of een foto maken met de Blue10 App. Met de Blue10 App kan je altijd en overal documenten toevoegen aan de Blue10 dienst. Documenten die je kan toevoegen aan de Blue10 dienst zijn inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en pakbonnen (of andere documenten die je aan een inkoopfactuur wil koppelen).

Je hoeft dus geen documenten meer te verzamelen of te wachten op ontbrekende documenten voordat je deze documenten in één keer scant. Je maakt een foto en uploadt snel en eenvoudig een document met de app. Dit is ook zeker handig voor werkplekken (magazijn, loods, onderweg in de auto, etc.) waar geen scanner beschikbaar is.

Downloaden van de app

De Blue10 app is gratis en kan gedownload worden via:

Inloggen in de app

Volg de volgende stappen om in te loggen:

1. Open de Blue10 App.
  2. Vul hier de inloggegevens in die je gebruikt om in te loggen in Blue10 op een computer, laptop of tablet.
  3. Klik op Inloggen.

Hoe werkt het uploaden van een document?

Volg de volgende stappen om een document te uploaden via de Blue10 app:

1. Klik op de naam van de administratie bovenin voor het wisselen van de administratie. Selecteer de juiste administratie door te klikken op de naam van de administratie.
  2. Kies onderin het documenttype: inkoopfactuur, verkoopfactuur, bonnetje (inkoopfactuur) of pakbon.
  3. Staan alle gegevens goed? Klik dan op het witte rondje om een foto te maken van het document.

Door het automatisch uitsnijden van de foto, pakt de camera alleen het document zelf:
Tip: Klik links onderin op het +-teken om nog meerdere foto’s te maken van andere documenten. In de document splitter kan je deze documenten splitsen en/of samenvoegen.
  1. Klik op het rondje Upload en vervolgens op OK om het document toe te voegen aan de Blue10 dienst.
  2. Na het uploaden van de scan, komt deze in de Blue10-omgeving onder Splitsen terecht met als bron Mobile.

In de document splitter kan je documenten nog samenvoegen of splitsen en indien gewenst de administratie wijzigen. De verdere verwerking blijft hetzelfde als dat je gewend bent in de Blue10 dienst.