Download archief

De Blue10 dienst bewaart facturen voor minimaal 12 jaar in het digitale archief. In de Blue10 dienst zit de mogelijkheid om het digitale archief met geboekte facturen, op basis van factuurdatum, te downloaden en op te slaan op je computer. De facturen die in de document splitter of het valideerscherm staan, zijn niet beschikbaar in de download.

Volg de volgende stappen voor het downloaden van het archief:

1. Ga in de Blue10 dienst naar Beheer en klik onder het kopje Workflow op Download archief.
  2. Vul de volgende velden:
    • Bedrijf: Selecteer hier de betreffende administratie.
    • Document type: Kies hier uit Inkoopfactuur of Verkoopfactuur.
      Let op: Dit veld is alleen beschikbaar als je ook verkoopfacturen verwerkt met Blue10.
  1. Klik op Facturen downloaden.
  2. In het overzicht komt dan een regel met de filtering en start het downloaden. Het downloaden kan even duren vanwege de omvang van het archief.
  3. Wanneer het downloaden klaar is, verandert de status van Nieuw naar Download. Tip: Het kan een minuut duren voordat de status Download beschikbaar is. Is dit niet na 1 minuut zichtbaar? Vernieuw dan de pagina.

Klik dan op Download om het archief te openen. Open het zip-bestand en kies voor Alles uitpakken om het archief op te slaan op je computer.