Instellen frequentie notificatie e-mails

Wanneer er facturen voor jou klaarstaan om goed te keuren ontvang je een notificatie e-mail. Hierdoor is het niet nodig om iedere keer in te loggen in Blue10 om te kijken of er facturen zijn om te behandelen.
Hoe vaak je een notificatie e-mail ontvangt, hangt af van de ingestelde notificatiefrequentie. In de instellingen van een gebruiker kan je de notificatiefrequentie aanpassen. Een beheerder in Blue10 of een gebruiker kan dit zelf instellen. Een gebruiker met de rol Beheerder is een beheerder in Blue10.

Let op: Je ontvangt geen e-mail wanneer je bijvoorbeeld onderdeel bent van de Inkoopadministratie en er facturen bij de Inkoopadministratie liggen. De factuur verschijnt dan wel in je To-do lijst.

Ik ben een gebruiker

Volg de volgende stappen om de notificatiefrequentie in te stellen:

1. Klik rechtsboven op je eigen naam en dan op Mijn instellingen.
  2. In het veld Notificatiefrequentie stel je in met welke regelmaat je een notificatie e-mail wilt ontvangen.
  3. Onderstaande frequenties zijn mogelijk om in te stellen:
    • Direct: De gebruiker krijgt direct een notificatie e-mail als hij/zij een factuur heeft om te behandelen;
    • Dagelijks: De gebruiker krijgt iedere dag een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Werkdagen: De gebruiker krijgt alleen op werkdagen een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Wekelijks: De gebruiker krijgt één keer per week (op maandag) een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Nooit: De gebruiker ontvangt nooit een notificatie e-mail.
  4. Klik op Opslaan.

Ik ben een beheerder

Volg de volgende stappen om de notificatiefrequentie in te stellen:

1. Ga naar Beheer > Gebruikers.
  2. Op de instellingen van de betreffende gebruiker door op de regel te klikken.
  3. In het veld Notificatiefrequentie stel je in met welke regelmaat een gebruiker een notificatie e-mail ontvangt. Je ziet direct wanneer de gebruiker de laatste notificatie e-mail heeft ontvangen.

4. Onderstaande frequenties zijn mogelijk om in te stellen:

• Direct: De gebruiker krijgt direct een notificatie e-mail als hij/zij een factuur heeft om te behandelen;
    • Dagelijks: De gebruiker krijgt iedere dag een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Werkdagen: De gebruiker krijgt alleen op werkdagen een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Wekelijks: De gebruiker krijgt één keer per week (op maandag) een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Nooit: De gebruiker ontvangt nooit een notificatie e-mail.
  5. Klik op Opslaan.