Instellen frequentie notificatie e-mails

By mei 8th, 2019No Comments

Wanneer er facturen voor jou klaarstaan om goed te keuren ontvang je een notificatie e-mail. Je hoeft dan niet iedere keer in te loggen in de Blue10 dienst om te kijken of er facturen zijn om te behandelen.
Afhankelijk van de ingestelde notificatiefrequentie ontvang je zo’n notificatie e-mail. In de instellingen van een gebruiker kan je de notificatiefrequentie aanpassen. Een beheerder in de Blue10 dienst of een gebruiker zelf kan dit instellen. Een gebruiker met de rol Beheerder is een beheerder in de Blue10 dienst.

Let op: Je ontvangt geen e-mail wanneer je bijvoorbeeld onderdeel bent van de Inkoopadministratie en er facturen bij de Inkoopadministratie liggen. De factuur verschijnt dan wel in je To-do lijst.

Ik ben een gebruiker

Volg de volgende stappen om de notificatiefrequentie in te stellen:

1. Klik rechtsboven op je eigen naam en dan op Mijn instellingen.
  2. In het veld Notificatiefrequentie stel je in met welke regelmaat je een notificatie e-mail wilt ontvangen.
    Onderstaande frequenties zijn mogelijk om in te stellen:

• Direct: De gebruiker krijgt direct een notificatie e-mail als hij/zij een factuur heeft om te behandelen;
    • Dagelijks: De gebruiker krijgt iedere dag een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Werkdagen: De gebruiker krijgt alleen op werkdagen een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Wekelijks: De gebruiker krijgt één keer per week (op maandag) een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Nooit: De gebruiker ontvangt nooit een notificatie e-mail.
  3. Klik op Opslaan.

Ik ben een beheerder

Volg de volgende stappen om de notificatiefrequentie in te stellen:

1. Ga naar Beheer > Gebruikers.
  2. Op de betreffende gebruiker.
  3. In het veld Notificatiefrequentie stel je in met welke regelmaat een gebruiker een notificatie e-mail ontvangt.

Onderstaande frequenties zijn mogelijk om in te stellen:

• Direct: De gebruiker krijgt direct een notificatie e-mail als hij/zij een factuur heeft om te behandelen;
    • Dagelijks: De gebruiker krijgt iedere dag een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Werkdagen: De gebruiker krijgt alleen op werkdagen een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Wekelijks: De gebruiker krijgt één keer per week (op maandag) een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment bij hem/haar in de To-do lijst staan;
    • Nooit: De gebruiker ontvangt nooit een notificatie e-mail.
  4. Klik op Opslaan of Opslaan als basis gebruiker.