Na het scannen bijlagen toevoegen

Tijdens het scannen van facturen kun je met de factuur bijlagen mee scannen. Nadat een factuur gescand is kun je echter ook nog bijlagen toevoegen. Bijvoorbeeld een email, een excel berekening, een pdf bestand of andere documenten zoals bonnetjes.

Bijlage toevoegen

Het achteraf toevoegen van een bijlage is zeer eenvoudig. Hiervoor open je de factuur waaraan je de bijlage toe wilt voegen en klik je op het tabje Bijlagen:

Klik daarna op de knop bijlage toevoegen:

En kies het bestand dat je wilt toevoegen. Het verwerken van de bijlage kan enige tijd duren.

Bijlage tonen

Indien een bijlage is toegevoegd aan een factuur kun je dit zien aan het getal achter de tekst Bijlagen:

Bij het aanklikken van de tab kun je de bijlagen zien en door het klikken op de knop van het bestand, kun je de bijlage downloaden:

Indien je over de juiste rechten beschikt, kun je de bijlage ook verwijderen door op het rode kruis te klikken.