Skip to main content
Beheer

Nieuw boekjaar i.c.m. Unit4 Multivers (Online)

Als je met Unit4 Multivers werkt, ben je gewend om ieder jaar een nieuw boekjaar aan te maken in Unit4 Multivers (Online). In Blue10 hoeft dit niet; hier komen alle facturen van meerdere jaren in dezelfde administratie te staan.

Stappen in Blue10 
In Blue10 hoef je geen acties uit te voeren. Blue10 synchroniseert alle stamgegevens en leveranciers uit het meest recente boekjaar in Unit4 Multivers (Online).

Stappen in Unit4 Multivers (Online)
Doordat Blue10 automatisch alle stamgegevens en leverancier synchroniseert uit het meest recente boekjaar, is het belangrijk dat deze gegevens ook in het nieuwe boekjaar beschikbaar zijn. Wanneer je stamgegevens of leveranciers mist, controleer dan of dit gegeven ook in het nieuwe boekjaar in Unit4 Multivers (Online) kiesbaar is.

Let op: Komen de leveranciers niet over in het nieuwe boekjaar? Dit kan komen doordat een inactief grootboek is gevuld op de leverancierskaart. Wijzig dan bij deze leverancier in Unit4 Multivers het grootboek.
Let op: In het nieuwe boekjaar wordt ook gewerkt met nieuwe boekstuknummers. De Blue10 dienst neemt de boekstuknummers over vanuit Unit4 Multivers. Pas daarom de nieuwe boekstuknummers aan in Unit4 Multivers.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze Customer support. Wij helpen je graag!