Skip to main content
Beheer

Abonnementsoverzicht

By januari 11th, 2021No Comments

Ben je benieuwd hoeveel documenten je verwerkt in de Blue10 dienst? Een gebruiker met beheerdersrechten kan het abonnementsoverzicht raadplegen in de Blue10 dienst voor een overzicht van het aantal verwerkte documenten. Met dit overzicht kan je het gebruik in de gaten houden.

Waar vind ik het abonnementsoverzicht?

Volg de volgende stappen voor het bekijken van het abonnementsoverzicht:

 1. Klik rechtsboven in op je gebruikersnaam en vervolgens op Abonnementsoverzicht.
 2. In het abonnementsoverzicht staan alle facturen van de Blue10 dienst:

  In de blauwe kop staat de maand waar de factuur betrekking op heeft. Afhankelijk van het aantal verwerkte documenten toont Blue10 de volgende gegevens:

  • Restant maand: Hier staat het tegoed van documenten uit de vorige maand, ook wel de voorraad die je meeneemt uit de vorige periode.
  • Bundel maand: Hier staat het aantal documenten uit je bundel.
  • Verwerkt maand: Hier staat het aantal documenten die zijn verwerkt in de afgelopen maand.
  • Buiten bundel: Wanneer er meer documenten dan het aantal binnen de bundel zijn verwerkt, zie je het kopje Buiten bundel. Daarachter staat het aantal documenten die buiten de bundel zijn verwerkt.
  • Over naar maand: Wanneer je minder documenten hebt verwerkt dan het aantal in je bundel, zie je het kopje Over naar maand. Hier staat de opgebouwde voorraad documenten die onbeperkt meegaan naar de volgende maand(en).
  • Totaal per maand: Hier staat het aantal documenten dat beschikbaar is aan het begin van de maand.
 3. Klik op een factuur om op de detailpagina van deze factuur te komen. Per administratie is het inzichtelijk welke documenten zijn verwerkt in de geselecteerde maand. Onder het kopje Overzicht staat een lijst van alle verwerkte documenten. Wanneer je hier klikt op een regel opent de Blue10 dienst de betreffende document.
Let op: Indien er meerdere administraties zijn gekoppeld, is het mogelijk om een Excel overzicht te downloaden. Klik op de button Download overzicht voor het downloaden van een Excel-overzicht van het aantal verwerkte documenten per administratie.
Let op: Aan het begin van de maand betaal je de bundel van de komende maand plus eventueel de documenten buiten bundel van de afgelopen maand. Indien je meer documenten verwerkt dan binnen de bundel beschikbaar zijn en de voorraad op is, worden deze documenten per stuk verrekend bij het factureren van de volgende maand. De prijs voor de extra verwerkte documenten is de gemiddelde documentprijs van de bundel. Bekijk op de tarievenpagina de prijzen van de bundels en buiten bundel prijs per document: tarievenpagina

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Iedere maand is het mogelijk om het abonnement te verhogen of te verlagen. Volg de volgende stappen in Blue10 om het abonnement te wijzigen:

 1. Klik rechtsboven in op je gebruikersnaam en vervolgens op Abonnementsoverzicht.
 2. Klik op Abonnement aanpassen.
 3. Onder het kopje Huidige abonnement staat het abonnement wat nu actief is. Onder het kopje Gewenst abonnement is het mogelijk om een nieuw abonnement in te stellen. Dit kan door te klikken op het gewenste abonnement.
 4. Klik op Opslaan. De wijziging wordt automatisch geactiveerd vanaf de eerst volgende kalendermaand.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze Customer support. Wij helpen je graag!