Activeren van verkoopfacturen

Let op: Dit geldt alleen voor gebruikers die werken met AccountView, AFAS, Twinfield, Exact Online, Exact Globe, iMuis en Unit4 Multivers Online.

Omschrijving van de functionaliteit
Naast het verwerken van de documenten Inkoopfacturen en pakbonnen is het ook mogelijk om verkoopfacturen te verwerken in Blue10. Meer weten? Lees hier verder.

Hoe werkt de functionaliteit?
Een gebruiker met beheerdersrechten kan onderstaande stappen doorlopen om de functionaliteit verkoopfacturen te activeren:

1. Ga naar Beheer > Bedrijven en klik hier het gewenste bedrijf aan.
  2. Zet onder het kopje Basis informatie de instelling Gebruik verkoopfacturen module op Ja.
  3. Vul vervolgens onder het kopje Eigenschappen boekhoudsysteem de instelling Standaard verkoopdagboeknummer het verkoopdagboeknummer waarin de verkoopfacturen geboekt worden.
  4. Vervolgens klik je op Stamgegevens synchroniseren en Leveranciers synchroniseren.
  5. Klik tot slot op Opslaan. Het is vanaf nu mogelijk om verkoopfacturen te verwerken met Blue10.