Bonnetjes, wat moet ik daar nu toch mee?

Bonnetjes zorgen naast zoekgeraakte inkoopfacturen, voor veel frustratie bij financiële mensen en zijn regelmatig een bron van ergernis. Zakendiners, parkeerbonnetjes, online aankopen die met een creditcard betaald zijn, hotelovernachtingen of aankopen die privé betaald zijn, maar zakelijk van aard zijn. Zo maar een aantal voorbeelden van de verschillende bonnetjes die binnenkomen op een financiële administratie. Het verwerken van deze bonnetjes is tijdsintensief, maar vooral het zoeken naar bonnetjes/facturen die op creditcardafschriften staan, vormen een doorn in het oog voor financiële mensen.

Met de Blue10 App kan je altijd en overal documenten toevoegen aan de Blue10 dienst. Door het maken van een foto van een bonnetje komt deze in de Blue10 dienst terecht voor verdere verwerking. Binnen iedere abonnementsvorm is het mogelijk om onbeperkt gebruikers aan te maken; zo kan iedereen in jouw organisatie bonnetjes makkelijk uploaden in de Blue10 dienst. Lees meer over de Blue10 App in onze supportblog.