Skip to main content
Beheer

Gebruiker verwijderen (Medewerkers uit dienst)

By mei 31st, 2022No Comments

Als een medewerker uit dienst treedt of om een andere reden geen toegang meer nodig heeft tot de Blue10 kan je deze gebruiker verwijderen of inactief maken. Een gebruiker met de rol Beheerder kan deze instelling aanpassen.

Wij adviseren om een gebruiker nooit te verwijderen, tenzij deze foutief is aangemaakt of uit dienst treedt. Dit omdat het verwijderen van een gebruiker onomkeerbaar is.

Gebruiker inactief maken

Via het Overzicht gebruikers is het mogelijk een gebruiker inactief te maken. De gebruiker blijft bestaan maar heeft geen toegang meer tot Blue10. Het is mogelijk om de gebruiker (later) weer actief te maken.

Volg onderstaand stappenplan om een gebruiker inactief te maken.

Ga naar Beheer > Gebruikers en open de betreffende gebruiker door op de regel te klikken. Wijzig de instellingen van de volgende velden:

  1. Actief: Vink deze optie uit. Hierdoor is de gebruiker niet langer actief.
  2. Kiesbaar: Vink deze optie uit. Hierdoor is het niet mogelijk om een factuur op te sturen naar deze gebruiker. Dit veld is alleen zichtbaar wanneer er geavanceerde rechten staan ingesteld.

Klik daarna op Opslaan. Vanaf dat moment heeft de gebruiker geen toegang tot Blue10.

Gebruiker definitief verwijderen

Het verwijderen van een gebruiker in Blue10 is onomkeerbaar. Ga naar Beheer > Gebruikers en open de betreffende gebruiker door op de regel te klikken.

Naast de knop Opslaan zie je de knop Verwijderen. Klik op deze button om de gebruiker uit Blue10 te verwijderen.

Let op: Controleer of er nog facturen bij de gebruiker liggen en/of er routes zijn waarin de gebruiker is opgenomen.
Let op: In de historie van iedere factuur die de gebruiker heeft behandeld, blijven de uitgevoerde acties en opmerkingen staan met de afkorting van de verwijderde gebruiker.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze Customer support. Wij helpen je graag!