Skip to main content

Blue10 Basistraining

Ben je een nieuwe gebruiker met de rol ‘Boeker’ en wil je direct aan de slag met Blue10? Neem deel aan de Blue10 Basistraining en leer alles over het verwerken van inkoopfacturen in Blue10.

Aan de slag

Ben je een nieuwe gebruiker in Blue10 en heb je nog niet eerder met onze software gewerkt? Of wil je jouw nieuwe collega kennis laten maken met Blue10? Neem dan deel aan de Blue10 Basistraining zodat jij weet hoe Blue10 voor jou als ‘Boeker’ werkt. Na de training van 4 uur kan jij direct aan de slag met Blue10 en weet jij alles over het verwerken van inkoopfacturen in Blue10.

Tijdens de training doorlopen we de opeenvolgende stappen om een inkoopfactuur te verwerken in Blue10. Het proces begint bij het importeren van een inkoopfactuur tot en met het goedkeuren. Stapsgewijs doorlopen we het proces zodat je kennis maakt met alle (basis)functionaliteiten om een inkoopfactuur te verwerken.

Praktische informatie

Duur van de training:
De training start om 09:30 uur en eindigt circa 13:30 uur. Tijdens de training is er een volledig verzorgde lunch van Blue10 inbegrepen.
 

Locatie:
De training vindt plaats op kantoor bij Blue10:
Blue10 (zit in HNK Den Haag)
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag.  

Deelnameprijs:
€ 250,- euro per deelnemer (inclusief lunch)

Inhoud van de training

Tijdens de Blue10 Basistraining doorlopen we de opeenvolgende stappen van het verwerken van een inkoopfactuur:

Geef je direct op voor de
Blue10 Basistraining

Meld je per deelnemer aan via het aanmeldformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Datum voor de training*
Ben je een beheerder in Blue10*

Bekijk onze andere kenissessies

Webinar

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk webinars terug.

Lees meer 2

(Online) training op maat

Heb je vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften te bespreken.

Lees meer

Blue10 Opfristraining 

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je er nog meer uit kan halen? Meld je nu aan voor onze Blue10 Opfristraining.

Lees meer