Blue10 Opfristraining

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je alles uit Blue10 haalt? Neem samen met andere Blue10 gebruikers deel aan de Blue10 Opfristraining. Tijdens de training ontdek je de nieuwste functionaliteiten en optimaliseer je het gebruik van bestaande functionaliteiten.

Aan de slag

Haal nog meer uit Blue10 met de Blue10 Opfristraining. Tijdens de training ontdek je de nieuwste mogelijkheden van Blue10 en optimaliseer je het gebruik van de bestaande functionaliteiten.  Na onze training ben je weer helemaal up-to-date en heb je je eigen werk weer een stuk makkelijker gemaakt.

De training is een verdieping van Blue10 en is daarom aan te raden voor gevorderden Blue10 gebruikers. Tijdens de training doorlopen we een aantal vaste onderwerpen. Daarnaast komen onderwerpen aan bod op basis van de wensen en behoeftes van de deelnemers.

Praktische informatie

Duur van de training:
De training start om 09:30 uur en eindigt circa 13:30 uur. Tijdens de training is er een volledig verzorgde lunch van Blue10 inbegrepen.

Locatie:
De training vindt plaats op kantoor bij Blue10:
Blue10 (zit in HNK Den Haag)
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag.

Deelnameprijs:
€ 250,- euro per deelnemer (inclusief lunch)

Inhoud van de training

De training bestaat uit de onderstaande, vaste onderwerpen. Overige onderwerpen is op basis van de wensen en behoeftes van de deelnemers.

Geef je direct op voor de
Blue10 Opfristraining

Meld je per deelnemer aan via het aanmeldformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Datum voor de training*
Ben je een beheerder in Blue10?*

Bekijk onze andere kenissessies

Webinar

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk webinars terug.

Lees meer

(Online) training op maat

Heb je vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften te bespreken.

Lees meer

Blue10 Basistraining

Wil je (opnieuw) alle basisinstellingen van Blue10 doorlopen op een praktijkgerichte manier? Neem deel aan de Blue10 Basistraining om samen met andere Blue10-gebruikers de instellingen van de Blue10 omgeving stap voor stap door te nemen en te optimaliseren.

Lees meer