Skip to main content

Blue10 Opfristraining

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je alles uit Blue10 haalt? Neem samen met andere Blue10 gebruikers deel aan de Blue10 Opfristraining. Tijdens de training ontdek je de nieuwste functionaliteiten en optimaliseer je het gebruik van bestaande functionaliteiten. 

Haal nog meer uit Blue10 met de Blue10 Opfristraining. Tijdens de training ontdek je de nieuwste mogelijkheden van Blue10 en optimaliseer je het gebruik van de bestaande functionaliteiten.  Na onze training ben je weer helemaal up-to-date en heb je je eigen werk weer een stuk makkelijker gemaakt. 

Inhoud van de training:  

De training is een verdieping van Blue10 en is daarom aan te raden voor gevorderden Blue10 gebruikers. Naast de vaste onderstaande onderwerpen wordt de inhoud op basis van de wensen en behoeftes van de deelnemers. 

Boekingstemplates

In de training behandelen we hoe je boekingstemplates zelfstandig aanmaakt. We leren hoe je deze effectief kan inzetten, zoals in combinatie met elektronische facturen. 

Routes

We laten de mogelijkheden van de auto- en suggestieroutes zien en lichten functionaliteiten uit voor het optimaliseren van de goedkeurflow.

Rapporten

Tijdens de training ontdek je welke standaard rapporten beschikbaar zijn in Blue10. Daarnaast bespreken we ook de extra de mogelijkheden van Enterprise rapporten. 

Blue10 Insights

Tijdens de training bespreken we de Blue10 Insights en hoe dit voor controleurs en goedkeurders een praktische tool kan zijn.  

Praktische informatie

Duur van de training: De training start om 09:30 uur en eindigt circa 13:30 uur. Tijdens de training is er een volledig verzorgde lunch van Blue10 inbegrepen. 

Locatie: De training wordt gegeven op kantoor bij Blue10. Het adres is:
HNK Den Haag
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Deelnameprijs:
€ 250,- euro per deelnemer (inclusief lunch)

Geef je direct op voor de Blue10 Opfristraining 

Meld je per deelnemer aan via het aanmeldformulier. 

Webinar

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk webinars terug. 

(Online) training op maat

Heb je bijvoorbeeld vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften met betrekking tot Blue10 te bespreken.

Blue10 Basistraining

Wil je (opnieuw) alle basisinstellingen van Blue10 doorlopen op een praktijkgerichte manier? Neem deel aan de Blue10 Basistraining om samen met andere Blue10-gebruikers de instellingen van de Blue10 omgeving stap voor stap door te nemen en te optimaliseren.