Skip to main content

(Online) Training op maat

Aan de slag

De (Online) Training op maat is de ideale gelegenheid om jouw specifieke vragen en behoeften met betrekking tot Blue10 te bespreken. De training biedt de gelegenheid om samen met een Customer Success Manager naar jouw Blue10 omgeving te kijken. 

Praktische informatie

Volg de training op afstand of bij jou op locatie 

Er zijn twee mogelijkheden om de training op maat te volgen: 

  • Training op locatie
    Een Customer Success Manager komt naar jullie locatie toe om de training te verzorgen. Bij een training op locatie geldt een minimale afname van 4 uur á € 125,- per uur en reiskosten van € 60,- per uur o.b.v. nacalculatie. 
  • Training op afstand
    De training vindt plaats via een online meeting met Microsoft Teams. De training op afstand is per uur af te nemen en kost € 125,- per uur. 

Waar kunnen wij jou in ondersteunen?

Of je nu een nieuwe gebruiker of al een ervaren gebruiker bent in Blue10; de training is gericht op het
optimaliseren van jouw behoeftes. Denk hierbij aan:

Register immediately for the
(Online) Training op maat

Meld je per deelnemer aan via het aanmeldformulier.

Meld je via het aanmeldformulier aan voor de Training op maat, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een training in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Locatie van de training*

Bekijk onze andere kenissessies

Webinar

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk webinars terug.

Lees meer

Blue10 Basistraining

Heb je vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften te bespreken.

Lees meer

Blue10 Opfristraining 

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je er nog meer uit kan halen? Meld je nu aan voor onze Blue10 Opfristraining.

Lees meer