Blue10 Basistraining

Wil je (opnieuw) alle basisinstellingen van Blue10 doorlopen op een praktijkgerichte manier? Neem deel aan de Blue10 Basistraining om samen met andere Blue10 gebruikers de instellingen van de Blue10 omgeving stap voor stap door te nemen en te optimaliseren.

Maak kennis met Blue10 tijdens de Blue10 Basistraining. De training is een uitgebreide introductie over het inrichten van jouw Blue10 omgeving. Ontdek hoe je de algemene instellingen, bedrijfsinstellingen en gebruikersinstellingen naar wens aanpast. Samen met andere Blue10 gebruikers nemen we je mee door de mogelijkheden binnen Blue10. Tijdens de training kan je de optimalisatie mogelijkheden direct toepassen in jouw Blue10 omgeving. Zo ben je na de training direct klaar om aan de slag te gaan met jouw geoptimaliseerde Blue10 omgeving!

Inhoud van de training

De training is gericht om de basiskennis van Blue10 te verbeteren en is daarom aan te raden aan beginnende Blue10 gebruikers. Tijdens de training behandelen we de volgende onderwerpen:

De bedrijfsinstellingen

We doorlopen de bedrijfsinstellingen  om de koppeling tussen Blue10 en jouw boekhoudsysteem te optimaliseren.

Het documentverwerkings-
proces

Stap voor stap nemen we je mee door het documentverwerkingsproces in Blue10. Gezamenlijk bekijken we de mogelijkheden tot verbetering zoals bij het importeren of valideren van documenten.

Gebruikersinstellingen

We bespreken alle instellingen die bij een gebruiker mogelijk zijn, zoals het instellen van een goedkeurlimiet, vertrouwelijke documenten en het authenticatiebeheer.

Routes (her-)inrichten

We laten de mogelijkheden van de auto- en suggestieroutes zien en lichten functionaliteiten uit voor het optimaliseren van de goedkeurflow.

Praktische informatie

Duur van de training: De training start om 09:30 uur en eindigt circa 13:30 uur. Tijdens de training is er een volledig verzorgde lunch van Blue10 inbegrepen.

Locatie: De training wordt gegeven op kantoor bij Blue10.
HNK Den Haag
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag.

Deelnameprijs:
€ 250,- euro per deelnemer (inclusief lunch).

Geef je direct op voor de Blue10 Basistraining

Meld je per deelnemer aan via het aanmeldformulier.

Webinar

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk webinars terug.

(Online) training op maat

Heb je bijvoorbeeld vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften met betrekking tot Blue10 te bespreken.

Blue10 Opfristraining

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je alles uit Blue10 haalt? Neem deel samen met andere Blue10 gebruikers aan de Blue10 Opfriscursus. Tijdens de training ontdek je de nieuwste functionaliteiten en optimaliseer je het gebruik van bestaande functionaliteiten.