NAV setup

In NAV vind je onder ‘Blue10 Setup’ de volgende functies:

Scan factuur verschilrek. / Default Differs Account:
Dit is de standaard verschillenrekening voor factuurmatching. Heb je per leverancier matchingstolerantie ingesteld en geen grootboekrekening voor de verschillen ingegeven? De Blue10 dienst boekt dan het verschil op de verschillenrekening die hier is gevuld.

Afwachten alleen via Blue10 / On Hold Only Via Blue10:
Bij het registreren van de knop van de factuur in NAV vult de Blue10 dienst automatisch de kolom ‘Afwachten’ bij de boeking. Door deze functie is het wel/niet mogelijk om deze kolom handmatig aan te passen. Het veld ‘Afwachten’ is te vinden op de leveranciersposten.

Factuur boeken bij match / Post Invoice Automatic When Match:
Bij een match tussen de factuur en de order mag de Blue10 dienst de factuur wel/niet automatisch boeken. Er is een match als het bedrag exclusief BTW van de factuur overeen komt met het totaalbedrag van de ontvangst(en). Ook is er een match als het verschil tussen de factuur en de ontvangst binnen de tolerantie valt.

Orderregels laten staan bij geen match / Do not delete receipt lines if no match:
NAV haalt de orderregels over van de gekoppelde order. Als er geen match is, blijven deze regels staan bij de factuur en hoef je alleen het verschil nog toe te voegen voor het boeken. ‘Ontvangstregels ophalen’ is dan niet meer nodig.

Inkoopfactuur URL / URL To Blue10 Invoice:
URL om de factuur vanuit NAV in de Blue10 dienst te openen. Open deze URL met de knop ‘Open document in Blue10’.

Support URL:
Deze pagina op de website van de Blue10 dienst.

Versie nummer / Version Number:
De versie van de Blue10 code welke is ingelezen in NAV.