Rapportages in de Blue10 dienst

By mei 8th, 2019No Comments

Er zijn verschillende (Excel) rapportages uit de Blue10 dienst te halen. Deze rapportages kan je gebruiken om zelf meer inzicht te verkrijgen in de facturenstroom of voor de accountantscontrole. In de rapportage kan de accountant bijvoorbeeld zien welke collega een factuur heeft goedgekeurd en welke rechten er zijn gewijzigd gedurende het jaar.

Het is mogelijk om de volgende rapportages uit te draaien:

1. Actieve facturen: In deze rapportage zie je onder andere welke collega facturen heeft goedgekeurd, welke facturen bij wie liggen met welke actie en hoe lang een factuur bij een collega ligt.
  2. Facturen: Dit is hetzelfde overzicht als het overzicht ‘Actieve facturen’ inclusief het archief.
  3. Gebruikers: In deze rapportage heb je een compleet overzicht van alle rechten per gebruiker in de Blue10 dienst.
  4. Auditlog: Dit is een overzicht van alle wijzigingen die door een gebruiker zijn uitgevoerd bij onder andere facturen.

Hoe kan ik een rapportage uitdraaien?

Een gebruiker met beheerdersrechten kan de volgende stappen volgen om een rapportage te draaien:

1. Ga naar Beheer > Rapporten.
  2. Kies in het dropdown menu de gewenste rapportage:
  3. Klik op Download rapport om de rapportage te openen in Excel en/of op te slaan.
Let op: De rapporten zijn op het moment van downloaden altijd up-to-date. Ze worden niet automatisch bijgewerkt in Excel, voor een vernieuwd overzicht dien je het rapport dus opnieuw te downloaden.