Skip to main content
Beheer

Rapportages in Blue10

Er zijn verschillende Excel rapportages uit Blue10 te halen. Deze rapportages kan je gebruiken om zelf meer inzicht te verkrijgen in de facturenstroom of voor de accountantscontrole. In de rapportage kan de accountant bijvoorbeeld zien welke collega een factuur heeft goedgekeurd en welke rechten er zijn gewijzigd gedurende het jaar.
Een gebruiker met beheerdersrechten kan de volgende stappen volgen om een rapportage te draaien:

  1. Ga naar Beheer > Excel-rapporten.
  2. Kies in het menu de gewenste rapportage:
  • Auditlog: Dit is een overzicht van alle wijzigingen die door een gebruiker zijn uitgevoerd bij onder andere facturen.
  • Gebruikers: In deze rapportage download je een compleet overzicht alle rechten per gebruiker in Blue10.
  • Facturen: In deze rapportage zie je onder andere welke collega facturen heeft goedgekeurd, welke facturen bij wie liggen met welke actie en hoe lang een factuur bij een collega ligt. Daarnaast is het mogelijk om ook facturen uit het archief te bekijken.
  • Actieve facturen: Dit is hetzelfde factuuroverzicht met alleen actieve facturen.
  1. Je kan een start- en einddatum opgeven. Houd er rekening mee dat als er geen data wordt opgegeven of de data een groot interval beslaan, het downloaden lang kan duren.
  2. Het downloaden van het Excel rapport kan enkele minuten duren. Wanneer het rapport klaar is om te downloaden verschijnt er onder ‘Download het rapport’ een nieuwe balk met ‘Beschikbare rapporten’. Klik op Download rapport om de rapportage te openen in Excel en/of op te slaan.
Let op: De Excel rapporten zijn op het moment van downloaden altijd up-to-date. Ze worden niet automatisch bijgewerkt in Excel, voor een vernieuwd overzicht dien je het rapport dus opnieuw te downloaden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze Customer support. Wij helpen je graag!