Skip to main content
Beheer

Toegang tot Power BI dashboards van Blue10

By november 23rd, 2021No Comments

Met Power BI is het mogelijk om data inzichtelijk te maken in de door Blue10 gebouwde dashboards. Als onderdeel van het Blue10 – Enterprise abonnement kan je toegang krijgen tot deze dashboards waarin de data uit jouw eigen Blue10 omgeving getoond wordt. Let op: voor het gebruik van de dashboards in Power BI is een Power BI Pro licentie vereist.

Wil je meer weten over wat de dashboards precies inhouden? Lees dan hier verder.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de Power BI dashboards van Blue10?

Blue10 kan de data uit jullie Blue10 omgeving inzichtelijk maken via onze standaard Power BI dashboards. Om toegang te krijgen tot deze dashboards, moeten de volgende stappen gezet worden:

  1. Laat Blue10 weten dat jullie toegang willen krijgen tot de Power BI dashboards. Geef een e-mailadres op waarmee het dashboard gedeeld mag worden. Dit kan via onderstaand contactformulier.
    Wil je direct meerdere collega’s toegang geven tot de dashboards, dan kan je de e-mailadressen opgeven in het veld “Toegang tot dashboard verkrijgen of andere vragen?”.
  2. Blue10 koppelt de data uit jullie omgeving aan de dashboards en verleent toegang aan het opgegeven e-mailadres. Deze gebruiker krijgt toegang tot het dashboard via een link in de e-mail.

Met het aanvragen van de Power BI dashboards wordt het Blue10 abonnement omgezet naar het Enterprise abonnement. Heb je al een Enterprise abonnement? Dan verandert er niets aan je abonnement.

Contactformulier