Goedkeurlimiet

Omschrijving van de functionaliteit
Wanneer je geavanceerde rechten gebruikt in de Blue10 dienst, kun je per gebruiker een goedkeurlimiet instellen.  Dit betekent dat de gebruiker (met de rol goedkeuren), inkoopfacturen tot een bepaald maximum bedrag mag goedkeuren. De limiet geldt over het bedrag exclusief BTW. De gebruiker kan deze facturen wel met een Akkoord doorsturen, maar dus niet definitief goedkeuren voor betaling.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen voor het instellen van een goedkeurlimiet:

1. Ga naar Beheer > Gebruikers.
    2. Selecteer de gebruiker waarbij je de limiet wil instellen.
    3. Klik op Geef geavanceerde rechten.
    4. Vul bij Goedkeuren tot bedrag (0 is onbeperkt) het gewenste maximum bedrag in.
    5. Klik op Opslaan.

Let op: De wijziging wordt meteen doorgevoerd in de Blue10 dienst, maar geldt uiteraard niet met terugwerkende kracht voor eventueel eerder behandelde facturen.

Meer tips voor het instellen van gebruikers zijn hier te vinden.