Goedkeurlimiet

In Blue10 kan je per gebruiker een goedkeurlimiet instellen.  Dit betekent dat een gebruiker met goedkeurrechten, inkoopfacturen tot een bepaald maximum bedrag mag goedkeuren. De limiet geldt over het bedrag exclusief BTW. De gebruiker kan facturen met bedragen hoger dan het ingestelde goedkeurlimiet met een Akkoord doorsturen, maar niet definitief goedkeuren voor betaling.

Volg de volgende stappen voor het instellen van een goedkeurlimiet:

1. Ga naar Beheer > Gebruikers.
    2. Selecteer de gebruiker waarbij je de limiet wil instellen.
    3. Vink de optie Goedkeurlimiet uit. Je kan nu een limiet instellen.
    4. Vul het gewenste maximum bedrag in.
    5. Klik op Opslaan.

Let op: De wijziging wordt meteen doorgevoerd in Blue10, maar geldt uiteraard niet met terugwerkende kracht voor eventueel eerder behandelde facturen.

Meer weten over het beheren van gebruikers? Lees hier verder.