In- en uitzoomen per grafiek

De grafieken op het leveranciersdashboard geven meer inzicht in het administratieve werkproces. Standaard staan de gegevens in de grafieken op het dashboard getoond per jaar. Door in te zoomen in een grafiek is het mogelijk om de gegevens per jaar/meerdere jaren naar de bijbehorende leverancier(s) te zien.

Hoe werkt het in- en uitzoomen van een grafiek?
Eerst kan je inzoomen op jaren, daarna pas op leverancier(s). Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Ga met je muis op een grafiek staan waarvan je de gegevens wilt inzoomen. Bovenin verschijnt dan een navigatiebalk van de betreffende grafiek.
  2. Je kan op drie manieren inzoomen op de gegevens in een grafiek:
    • Inzoomen op jaren: Klik op de knop voor het inzoomen op jaren. Na het klikken op deze knop kan je een jaartal selecteren waarop je wilt inzoomen.

Let op: Door het klikken op de knop staat deze aangevinkt. Je moet deze weer zelf uitvinken, dat gaat niet vanzelf.

• Direct inzoomen op leveranciersniveau: Klik op de knop voor het inzoomen op leveranciersniveau. Na het selecteren van de leveranciersniveau toont de grafiek alle beschikbare gegevens van de geselecteerde jaren/periode.
    • Gegevens van meerdere jaren (en leveranciers) vergelijken: Je kan gegevens van meerdere jaren (eventueel in combinatie met meerdere leveranciers) met elkaar vergelijken door te klikken op de knop .
  3. Tot slot kan je de gegevens weer terugzetten naar de standaardgrafiek door deze uit te zoomen met een klik op de knop .

Heb je vragen? Neem gerust contact op met feedbackreporting@blue10.nl. Wij helpen je graag!