Blue10 Kennissessies

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je (nog) meer gemak ervaren bij het werken met Blue10? Volg dan één van onze kennissesies waarin we diverse functionaliteiten uitlichten.

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk webinars terug.

Heb je bijvoorbeeld vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften met betrekking tot Blue10 te bespreken.

Wil je (opnieuw) alle basisinstellingen van Blue10 doorlopen op een praktijkgerichte manier? Neem deel aan de Blue10 Basistraining om samen met andere Blue10 gebruikers de instellingen van de Blue10 omgeving stap voor stap door te nemen en te optimaliseren.

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je alles uit Blue10 haalt? Neem samen met andere Blue10 gebruikers deel aan de Blue10 Opfristraining. Tijdens de training ontdek je de nieuwste functionaliteiten en optimaliseer je het gebruik van bestaande functionaliteiten.

Voor meer informatie bel +31 88 2583 101 of e-mail ons op support@blue10.com