Skip to main content
Beheer

Nieuwe functionaliteiten Exact Globe

In combinatie met het boekhoudsysteem Exact Globe hebben we twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de Blue10 dienst:

 • Controle op facturen die in Exact Globe zijn vrijgegeven voor betaling, zonder goedkeuring in de Blue10 dienst:
  Wellicht ben je jezelf hier niet van bewust geweest dat dit mogelijk is en/of heb je hier zelf (gelukkig) nooit hinder van ondervonden, maar Exact Globe heeft een “functionaliteit” in haar software, waarmee de betaalblokkering van een factuur gehaald wordt, op het moment dat er een wijziging (door een gebruiker) wordt gedaan op de betreffende boeking of op de leverancier in Exact Globe. Wij hebben dit issue aangekaart bij Exact, maar zij geven aan dit zo behoort te werken. Om die reden hebben we er nu een alternatieve oplossing voor ontwikkeld, zodat onze klanten in ieder geval geen facturen in de betaaladvieslijst van Exact Globe zien, die in de Blue10 dienst nog niet goedgekeurd zijn. Meer weten? Lees hier verder.
 • Het verwerken van verkoopfacturen via de Blue10 dienst:
  Voor gebruikers die werken met Exact Globe is deze functionaliteit alleen van toepassing voor organisaties die de verkoopfacturen niet genereren in Exact Globe. De verwerking van verkoopfacturen via de Blue10 dienst naar Exact Globe is ontwikkeld voor organisaties die op één van de volgende manieren verkoopfacturen genereren:

   • Organisaties die de verkoopfacturen genereren in een apart logistiek systeem (anders dan Exact);
   • Organisaties die de verkoopfacturen bijvoorbeeld nog in Word of Excel maken;
   • Organisaties waar verkoopfacturen door reverse billing (zoals bij bloemen- en plantenhandel) tot stand komen en als ‘’veilingafschrift’’ door de onderneming worden ontvangen.

  Meer weten? Lees hier verder.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze Customer support. Wij helpen je graag!