Skip to main content
Beheer

Power BI dashboards

Benieuwd hoelang het gemiddeld duurt voordat een factuur is verwerkt? Door middel van standaard dashboards in Power BI krijg je meer inzicht in je processen rondom de verwerking van inkoopfacturen. Hierbij kan gedacht worden aan dashboards die je informatie geven over onder andere het aantal verwerkte facturen per periode, leverancier, medewerker, etc., de doorloopsnelheid van facturen in je organisatie en de matching van facturen met inkooporders.

Met Power BI is het mogelijk om data inzichtelijk te maken in de door Blue10 gebouwde dashboards. Als onderdeel van het Blue10 – Enterprise abonnement kan je toegang krijgen tot deze dashboards waarin de data uit jouw eigen Blue10 omgeving getoond wordt. Let op: voor het gebruik van dashboards in Power BI is een Power BI Pro licentie vereist.

In deze blog lees je meer over wat deze dashboards precies inhouden. Wil je direct toegang verkrijgen tot de standaard Power BI dashboards? Klik dan hier.

Waaruit bestaan de standaard dashboards?

De informatie die wordt getoond in de dashboards wordt direct gebaseerd op de data uit je Blue10 omgeving. Deze gegevens worden iedere nacht bijgewerkt.

De standaard dashboards van Blue10 bestaan uit zes verschillende overzichten:

  1. Leveranciersbeoordeling
  2. Leveranciersbeoordeling inkooporders
  3. Procesverwerking
  4. Openstaande posten
  5. Auditing
  6. Dubbele facturen

Hieronder staat per dashboard kort aangegeven wat er in het overzicht te zien is. Wil je meer weten over hoe je interactief met de dashboards kan werken? Lees dan hier verder.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze Customer support. Wij helpen je graag!