Toegang tot Blue10 databasegegevens voor eigen rapportage

By juli 28th, 2021No Comments

Naast de standaard beschikbare Power BI dashboards, is het ook mogelijk om zelf rapportages te maken met de gegevens uit je Blue10 omgeving. Met leestoegang tot je eigen database, kan je de data die beschikbaar is in de Blue10 dienst gebruiken voor het maken van rapportages in Excel of voor het koppelen van een Business Intelligence/rapportage oplossing die reeds in de organisatie gebruikt wordt. Ook is het dan mogelijk om data uit Blue10 te combineren met data uit andere software applicaties, zoals een boekhoudsysteem.

Wil je meer weten over hoe je zo’n eigen rapportage kan opstellen? Lees dan hier verder.

Hoe kan ik leestoegang krijgen tot de databasegegevens van mijn Blue10 omgeving?

Blue10 kan jullie leestoegang geven tot de databasegegevens uit jullie Blue10 omgeving. Om toegang te krijgen tot deze gegevensset, moeten de volgende stappen gezet worden:

1. Laat Blue10 weten dat jullie toegang willen krijgen tot jullie Blue10 databasegegevens. Geef een e-mailadres op waarmee de inloggegevens voor leestoegang tot de database gedeeld mogen worden. Dit kan via onderstaand contactformulier.
  2. Ter beveiliging van de gegevens kan deze dataset alleen uitgelezen worden vanaf een specifiek IP-adres. Geef in het contactformulier het IP-adres op van waaruit de databasegegevens uitgelezen zullen worden.

Nadat je leestoegang hebt gekregen tot de Blue10 databasegegevens, wordt het Blue10 abonnement omgezet naar het Enterprise abonnement. Heb je al een Enterprise abonnement? Dan verandert er niets aan je abonnement.

Contactformulier