Blue10 webinars

Wil je (nog) meer gemak ervaren bij het werken met Blue10? Volg dan één van onze webinars waarin we diverse functionaliteiten uitlichten. De webinars duren een half uur en zijn kosteloos online te volgen. Er is gelegenheid om vragen te stellen over de betreffende functionaliteit.

Webinars terugkijken? Klik hier

Inschrijven voor webinar(s)

Meld je in onderstaand formulier aan om deel te nemen aan één of meerdere geplande webinars.

Toelichting per webinar

Klik hieronder op een onderwerp van een webinar en lees waar het webinar inhoudelijk over gaat.

IBAN nummer check

In dit webinar vertellen we je over de IBAN nummer check. Met de IBAN nummer check kan Blue10 controleren of het herkende IBAN nummer op de factuur overeenkomt met het IBAN nummer dat staat ingesteld op de leverancier in het boekhoudsysteem.

Beheren van gebruikers

Voor iedere collega die facturen moet controleren, goedkeuren of boeken, is een gebruiker in Blue10 benodigd. Het is mogelijk om een onbeperkt aantal gebruikers aan te maken. Tijdens dit webinar vertellen we meer over het aanmaken van gebruikers, over de gebruikersrechten en beheren van toegang van gebruikers tot Blue10.

Bestellingen matchen en directe inkoopfacturen verwerken i.c.m. Exact Online

In dit webinar vertellen we je over het matchen van bestellingen en het verwerken van directe inkoopfacturen i.c.m. Exact Online in Blue10.

Routes voor beginners

In dit webinar vertellen we je over de voordelen van routes en leggen we aan de hand van voorbeelden uit hoe routes o.b.v. gebruikers(rollen) ingesteld worden in Blue10.

Routes voor gevorderden

In dit webinar vertellen we je over de voordelen van routes en leggen we aan de hand van voorbeelden uit hoe routes op basis van inkooporder, project(en), kostenplaats(en) en kostendrager(s) ingesteld worden in Blue10.

Verwerken van verkoopfacturen

We laten in dit webinar zien hoe het verwerken van verkoopfacturen werkt. Dit geldt alleen voor verkoopfacturen die niet in jouw boekhoudsysteem worden gemaakt.

Bekijk onze andere kenissessies

Blue10 Basistraining

Wil je (opnieuw) alle basisinstellingen van Blue10 doorlopen op een praktijkgerichte manier? Neem deel aan de Blue10 Basistraining om samen met andere Blue10-gebruikers de instellingen van de Blue10 omgeving stap voor stap door te nemen en te optimaliseren.

Lees meer

(Online) training op maat

Heb je vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften te bespreken.

Lees meer

Blue10 Opfristraining inclusief omgevingscheck

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je er nog meer uit kan halen? Meld je nu aan voor onze Blue10 Opfristraining.

Lees meer