Skip to main content
Beheer

Verbijzonderingstoewijzing naar de Blue10 dienst

Vanaf nu is het mogelijk om de verbijzonderingstoewijzing uit AFAS over te halen naar de Blue10 dienst. Het voordeel hiervan is dat je bij het valideren van de facturen al ziet of een verbijzondering verplicht is of juist niet is toegestaan.

Om gebruik te maken van deze functionaliteit, is het vereist om de nieuwe Getconnector voor de AllocationAxis in te lezen. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar deze supportblog voor het downloaden van het zipbestand met de nieuwe Getconnector.
  2. Download de zipfile voor Profit 11.
  3. Waar er eerst meerdere Getconnectoren waren voor de verbijzonderingen, hebben we nu één Getconnector voor alle verbijzonderingen. In de zipfile gaat het om de Getconnector ‘Blue10 AllocationAxis’.
    Let op: Werk je met AFAS ERP? Bekijk dan deel 2 van deze supportblog voor de stappen van het importeren van de Getconnectoren.
    Werk je met AFAS Small Business? Bekijk dan deel 1 van deze supportblog voor de stappen van het importeren van de Getconnectoren.
  4. Verwijder de GetConnectoren ‘Blue10 AllocationAxis 1 t/m 5’ uit AFAS.
  5. Na het inlezen van deze Getconnector, is het mogelijk om in het valideerscherm (Start > Valideren) naast het veld Administratienaam te klikken op de synchronisatiepijltjes. Wanneer deze pijltjes zwart kleuren, zijn de verplichtingen en beperkingen rondom de verbijzonderingen uit AFAS ook in de Blue10 dienst beschikbaar.

Heb je hier vragen over?
Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.