Nieuw bedrijf aanmaken – AFAS (zip bestand Getconnectoren)

By januari 8th, 2020 No Comments

Via de App connector verloopt de verbinding tussen de Blue10 dienst en AFAS. Hiervoor moeten we eerst Blue10 specifieke Get connectoren importeren. Klik op onderstaande button voor het downloaden van het zip bestand met de Getconnectoren.

Let op: Download de Get connectoren die horen bij de versie van AFAS waar jullie mee werken. Wanneer jullie versie van AFAS wordt geüpdatet is het van belang van om de bijbehorende Get connectoren te downloaden en te importeren.

Download zip bestand Getconnectoren (AFAS 14 / Profit 14)Download zip bestand Getconnectoren (AFAS 12 / Profit 12)