Skip to main content

Blue10 Basistraining

Ben je een nieuwe gebruiker met de rol ‘Boeker’ en wil je direct aan de slag met Blue10? Neem deel aan de Blue10 Basistraining en leer alles over het verwerken van inkoopfacturen in Blue10. 

Ben je een nieuwe gebruiker in Blue10 en heb je nog niet eerder met onze software gewerkt? Of wil je jouw nieuwe collega kennis laten maken met Blue10? Neem dan deel aan de Blue10 Basistraining zodat jij weet hoe Blue10 voor jou als ‘Boeker’ werkt. Na de training van 4 uur kan jij direct aan de slag met Blue10 en weet jij alles over het verwerken van inkoopfacturen in Blue10.

Tijdens de training doorlopen we de opeenvolgende stappen om een inkoopfactuur te verwerken in Blue10. Het proces begint bij het importeren van een inkoopfactuur tot en met het goedkeuren. Stapsgewijs doorlopen we het proces zodat je kennis maakt met alle (basis)functionaliteiten om een inkoopfactuur te verwerken.

Inhoud van de training

Tijdens de Blue10 Basistraining doorlopen we de opeenvolgende stappen van het verwerken van een inkoopfactuur:

Importeren van een inkoopfactuur

Er zijn verschillende manieren om een inkoopfactuur te importeren in Blue10: het e-mailen naar een Blue10 e-mailadres, het fotograferen van een inkoopfactuur met de Blue10 App en het handmatig importeren van een inkoopfactuur. We doorlopen tijdens de training alle manieren zodat jij de mogelijkheden ontdekt om zo efficiënt mogelijk inkoopfacturen te importeren.

Splitsen van een inkoopfactuur

Na het importeren is het mogelijk om tijdens het splitsen de pagina’s van een inkoopfactuur uit elkaar te halen of juist samen te voegen. Tijdens de training leggen we uit welke inkoopfacturen standaard in het splitsscherm komen en leer je hoe het splitsen van een inkoopfactuur werkt.

Valideren en boeken van een inkoopfactuur

Tijdens het valideren controleer je de door Blue10 herkende gegevens van een inkoopfactuur en leg je, afhankelijk van het boekhoudsysteem, de boekingsregels vast. We doorlopen tijdens de training alle mogelijkheden in het valideerscherm, zoals het gebruik van boekingstemplates en de IBAN check. Met deze handigheidjes kan je snel en gemakkelijk een inkoopfactuur valideren.

Goedkeuren van een inkoopfactuur

Na het valideren en boeken van de inkoopfactuur, komt de inkoopfactuur in de goedkeurflow terecht. Tijdens de training leggen we alles uit over de goedkeurflow zodat je weet hoe het rondsturen en goedkeuren van een inkoopfactuur werkt. Daarnaast laten we zien hoe je inzicht krijgt in de status van een inkoopfactuur die in de goedkeurflow zit.

Praktische informatie

Duur van de training: De training start om 09:30 uur en eindigt circa 13:30 uur. Tijdens de training is er een volledig verzorgde lunch van Blue10 inbegrepen. 

Locatie: De training wordt gegeven op kantoor bij Blue10.
HNK Den Haag
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag.  

Deelnameprijs:
€ 250,- euro per deelnemer (inclusief lunch). 

Geef je direct op voor de Blue10 Basistraining

Meld je per deelnemer aan via het aanmeldformulier.  

Webinar

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk webinars terug. 

 

(Online) training op maat

Heb je bijvoorbeeld vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften met betrekking tot Blue10 te bespreken.

 

Blue10 Opfristraining 

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je alles uit Blue10 haalt? Neem deel samen met andere Blue10 gebruikers aan de Blue10 Opfriscursus. Tijdens de training ontdek je de nieuwste functionaliteiten en optimaliseer je het gebruik van bestaande functionaliteiten.