Meld je aan voor onze webinars

Wil je (nog) meer gemak ervaren bij het werken met Blue10? Volg dan één van onze webinars waarin we diverse functionaliteiten uitlichten. Benieuwd waar de webinars inhoudelijk over gaan? Klik dan aan de rechterkant op het onderwerp voor meer informatie.

De webinars duren een half uur en zijn kosteloos te volgen. Er is gelegenheid om vragen te stellen over de betreffende functionaliteit.

Waar gaan de webinars over?

Routes voor beginners

In dit webinar vertellen we je over de voordelen van routes en leggen we aan de hand van voorbeelden uit hoe routes o.b.v. gebruikers(rollen) ingesteld worden in Blue10.

Routes voor gevorderden

In dit webinar vertellen we je over de voordelen van routes en leggen we aan de hand van voorbeelden uit hoe routes op basis van inkooporder, project(en), kostenplaats(en) en kostendrager(s) ingesteld worden in Blue10.

Verwerken van verkoopfacturen

Naast het verwerken van inkoopfacturen en pakbonnen is het ook mogelijk om verkoopfacturen te verwerken in Blue10 . De verwerking van verkoopfacturen is grotendeels hetzelfde als de werking van Blue10 bij inkoopfacturen. Dit geldt alleen voor verkoopfacturen die niet in jouw boekhoudsysteem worden gemaakt.

Pakbonnen koppelen aan facturen

Binnen Blue10 is het mogelijk om pakbonnen en inkoopfacturen onafhankelijk van elkaar (in te scannen en) te verwerken, waarbij pakbonnen en facturen ook automatisch aan elkaar gekoppeld kunnen worden op basis van pakbon- of inkoopordernummer. Tijdens het webinar vertellen we je meer over het verwerken van pakbonnen.

Webinars terugkijken?

Bekijk hier webinars terug