Blue10 webinars

Wil je (nog) meer gemak ervaren bij het werken met Blue10? Volg dan één van onze webinars waarin we diverse functionaliteiten uitlichten. De webinars duren een half uur en zijn kosteloos te volgen. Er is gelegenheid om vragen te stellen over de betreffende functionaliteit.
Benieuwd waar de webinars inhoudelijk over gaan? Klik dan aan de rechterkant op het onderwerp voor meer informatie of bekijk de webinars terug.

Op dit moment staan er geen live webinars gepland.

Wil je (nog) meer gemak ervaren bij het werken met Blue10? Volg dan één van onze kennissessies waarin we diverse functionaliteiten uitlichten.

Webinars terugkijken?

Bekijk hier webinars terug

Bekijk onze andere kenissessies

Blue10 Basistraining

Wil je (opnieuw) alle basisinstellingen van Blue10 doorlopen op een praktijkgerichte manier? Neem deel aan de Blue10 Basistraining om samen met andere Blue10-gebruikers de instellingen van de Blue10 omgeving stap voor stap door te nemen en te optimaliseren.

Lees meer

(Online) training op maat

Heb je vragen over de inrichting van jouw Blue10 omgeving of routes? De (Online) Training op maat is de gelegenheid om uitgebreid jouw specifieke vragen en behoeften te bespreken.

Lees meer

Blue10 Opfristraining

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je er nog meer uit kan halen? Meld je nu aan voor onze Blue10 Opfristraining.

Lees meer