(Online) Training op maat

De (Online) Training op maat is de ideale gelegenheid om jouw specifieke vragen en behoeften met betrekking tot Blue10 te bespreken. De training biedt de gelegenheid om samen met een Customer Success Manager naar jouw Blue10 omgeving te kijken.

Waar kunnen wij jou in ondersteunen?

Of je nu een nieuwe gebruiker of al een ervaren gebruiker bent in Blue10; de training is gericht op het optimaliseren van jouw behoeftes. Denk hierbij aan:

Wil je meer uit Blue10 halen?

Tijdens de training kijken we naar hoe het documentverwerkingsproces verloopt en optimaliseren waar nodig. Zoals door het werken met inkoopordermatching, pakbonnen of de Enterprise functionaliteiten.

Heb je hulp nodig bij het instellen van routes?

De training geeft de mogelijkheid uitgebreid de routes door te nemen. Tijdens de training nemen we de tijd om complexe auto- en suggestieroutes in te stellen voor het rondsturen en goedkeuren van facturen.

Wil je meer weten over het beheren van gebruikers in Blue10?

Tijdens de training doorlopen we de gebruikersinstellingen zoals het instellen van een goedkeurlimiet, vertrouwelijke documenten en het authenticatiebeheer.

Praktische informatie

Volg de training op afstand of bij jou op locatie

Er zijn twee mogelijkheden om de training op maat te volgen:

• Training op locatie
    Een Customer Success Manager komt naar jullie locatie toe om de training te verzorgen. Bij een training op locatie geldt een minimale afname van 4 uur á € 125,- per uur en reiskosten van € 60,- per uur o.b.v. nacalculatie.
  • Training op afstand
    De training vindt plaats via een online meeting met Microsoft Teams. De training op afstand is per uur af te nemen en kost € 125,- per uur.

Vraag een (Online) Training op maat aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een training in te plannen.

Webinar

Volg een korte online sessie over een specifieke functionaliteit van Blue10 en stel direct vragen hierover. Klik hier om een webinar bij te wonen of bekijk hem hier terug.

Blue10 Basistraining

Wil je (opnieuw) alle basisinstellingen van Blue10 doorlopen op een praktijkgerichte manier? Neem deel aan de basistraining om samen met andere Blue10-gebruikers de instellingen van de Blue10 omgeving stap voor stap door te nemen en te optimaliseren.

Blue10 Opfristraining

Werk je al langer met Blue10 en ben je benieuwd of je alles uit Blue10 haalt? Neem deel aan de opfriscursus om nieuwe functionaliteiten in gebruik te nemen en bestaande functionaliteiten te optimaliseren.